Ruimte voor bezieling en Corona

Van 17 maart tot ten minste 6 april (waarschijnlijk langer):

Ik vraag aan iedere cliënt om de afspraak via telefoon ( ik bel jou gratis als je een vaste lijn hebt) of via voicewhatsapp ( dat is gratis als je Wi-Fi hebt) te laten doorgaan of via Skype. Ik ga er vanuit dat we mekaar bellen, voicewhatsappen of skypen. Ik bel jou. Jij geeft op voorhand door hoe je het wenst.

Wanneer dit niet haalbaar is en jij in een ernstige noodsituatie zit spreken we in CEL af mits extra maatregelen:

  • Je wacht buiten, Ik kom je halen
  • Je neemt geen klinken vast, dat doe ik
  • Mijn ruimte is aangepast en er is nu zeker anderhalve meter tussen
  • Je betaalt via overschrijving en niet met geld

In deze tijden, zeker nu, is het extra belangrijk om wel contact te houden en een plek te zoeken waar je jou gehoord voelt.

Ik besef dat telefonische therapie een drempel is voor sommigen. Hierbij een oproep dit een kans te geven! Uiteraard heb je de vrijheid om onder deze vreemde omstandigheden de afspraak te annuleren!

Voor wie wil, kundalini yoga en Wholebody Focussen hebben beide een schatkist aan mogelijkheden om met deze tijden thuis om te gaan. Ik zet je graag op weg. We bespreken dan telefonisch wat voor jou kan werken. Aangepast aan jouw situatie daar en dan.

Elke week heb ik een aantal momenten voorzien waarop je gratis kan bellen! Voor kort advies, voor een kennismakingsgesprek van een half uur,... Bel, sms of mail me hierover! 0486/486494

In deze tijden kan je er ook voor kiezen om een gesprek van 30 minuten te hebben, aan halve prijs (30€)

Hartelijke groet
Saren