Mijn Lichaam als Bodem

Vrijdag 17 mei 2024 | 9u30-16u30 | GentGreet Blanckaert en ikzelf delen graag het goud dat we gesprokkeld hebben doorheen onze ervaring met Wholebody Focusing. De schoonheid van hoe ons fysieke lichaam, voor de woorden en de beelden ons brengt bij een plek waar alles voor handen is.

Hoe we met ons fysieke lichaam bodem maken of moeten we zeggen, de bodem zijn van alle processen die vandaaruit ontstaan. Een bodem die we kunnen delen door het in groep te doen. Woorden en beelden zijn tijdens ons proces uiteraard even welkom, we zijn 1 geheel. Lenigheid en fysieke mogelijkheden zijn van geen belang.

We gaan wel inzoomen op onze fysieke wijsheid: via beweging, houding, bewustwording zodat mensen die nog niet vertrouwd zijn met wholebody focusing kunnen proeven van wat wij als goud ervaren binnen deze tak van het focussen.

Voor ervaren wholebody focusers een dag om elkaar te ontmoeten en je ervaring uit te breiden samen met anderen op een wondermooie locatie in het midden van de natuur! Welkom aan iedereen met minimum level 1 Focusing of Wholebody Focusing.


Wanneer: Vrijdag 17 mei 2024| 9u30-16u30
Prijs: 110€ | vegan lunch inbegrepen | Thee, koekjes, fruit en noten ter plaatse
Locatie: Kasteel Blauw Huys, Bosstraat 87-89, 9031 Drongen
Meer info & inschrijven: call chat 0486/48.64.94 of email e-mail